UEFA a deschis procesul de depunere a candidaturilor pentru EURO 2020

74
UEFA a deschis procesul de depunere a candidaturilor pentru EURO 2020 - minge-1367070197.jpg
UEFA a deschis vineri procesul de depunere a candidaturilor pentru turneul final al EURO, ediția 2020, care va fi organizat, în mod excepțional, în 13 orașe din diferite țări europene.

UEFA a adresat o scrisoare federațiilor naționale de pe continentul european, lansând invitația de a formula candidaturi pentru această competiție.

Federațiile europene au termen până la data de 12 septembrie să notifice oficial interesul lor indicând unul sau două orașe care pot căpăta calitatea de gazdă pentru EURO 2020.

Pe data de 20 septembrie, UEFA va anunța care sunt locațiile autorizată să devină orașe candidate.

Dosarele de candidatură trebuie depuse cel mai târziu la 25 aprilie 2014, iar Comitetul Executiv al UEFA va alege cele 13 orașe. 

Organizarea EURO 2020 se face sub formă de 13 pachete, 12 reprezentând găzduirea a câte trei meciuri, iar unul include semifinalele și finala turneului continental. 

Mircea Sandu, președintele FRF, a declarat de mai multe ori că dorește ca Bucureștiul să intre în această cursă, dar decisiv este punctul de vedere politic, pentru susținerea financiară a costurilor care țin de stadioane și infrastructură.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4561 secunde