Turul Dobrogei la ciclism, programat în luna mai

816
Turul Dobrogei la ciclism, programat în luna mai - ciclismconcurssportivibiciclete5-1484241506.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv de Ciclism Bilal Constanța și-a anunțat lista de priorități în acest an competițional 2017. Pe lângă obiectivul obișnuit, acela de a populariza ciclismul în Constanța, fanii pedalatului vor avea parte de multă acțiune în acest sezon. 


Prima competiție de anvergură va fi ediția a lll-a a Cupei Mării Negre, întrecere destinată juniorilor până în 18 ani, împărțită în trei etape (6 mai, 13 mai și 20 mai). 


O săptămână mai târziu, cei mai buni cicliști din județ, și nu numai, se vor întrece în tradiționalul Tur al Dobrogei (perioada 26-28 mai), ajuns la ediția a XVlll-a. 


Finalul anului readuce turneul preferat al copiilor: a IV-a ediție a Cupei Mării Negre (2 septembrie, 9 septembrie și 16 septembrie).


"Ne așteaptă un an plin de competiții. Turul Dobrogei, care va ajunge la majorat anul acesta, pentru moment, îl gândim doar pentru amatori. Dacă se vor rezolva problemele din cadrul Federației, atunci îi vom include în concurs și pe cei licențiați. Anul acesta vom pune din ce în ce mai mult accent pe concursurile de copii. Pe viitorii cicliști îi așteaptă surprize mari", a declarat președintele Bilal Constanța, Victor Bănescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Decembrie 2016
Stire din Sport : Și tu poți fi  "Moș Crăciun  pe bicicletă"
Pagina a fost generata in 0.4598 secunde