Președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu:

"Turneul final al Cupei României trebuie organizat pe teren neutru!"

968

Articole de la același autor

În doar o săptămână, HC Dobrogea va disputa meciul din sferturile Cupei României la handbal, pe terenul celor de la HC Odorhei. 


Elevii lui Djordje Cirkovic vor juca astăzi, în deplasare, un meci amical cu AHC Dunărea Călărași. Constănțenii se pregătesc pentru întâlnirea cu HC Odorhei, din sferturile Cupei României. HC Odorhei, a doua clasată în Liga Națională, se antrenează în această săptămână în Barcelona. 


Partida dintre cele doi formații se va desfășura într-o singură manșă, pe data de 31 ianuarie. 


"Bineînțeles că HC Odorhei pornește cu prima șansă în acest meci, evoluează în prima ligă și sunt și pe teren propriu. Va fi un meci greu pentru noi. Până și HCM avea probleme când juca pe terenul celor de la Odorhei", a declarat Ionuț Stănescu, președintele clubului constănțean. 


În altă ordine de idei, HCM Baia Mare a anunțat că nu mai poate organiza faza finală a Cupei României la masculin. În acest context, cluburile interesate de organizarea turneului final al Cupei României pot trimite propunerile de organizare către Federația Română de Handbal până pe data de 27 ianuarie. 


"Până nu se știe ce echipe sunt calificate în faza finală, nicio echipă nu cred că este interesată să organizeze turneul. Nu vom trimite ofertă. Meciurile din sferturi sunt programate pe 31 ianuarie, iar ofertele trebuie trimise până pe 27. Nu este normal. Turneul final trebuie organizat de către federație, pe teren neutru, nu de către un club direct interesat. Anul trecut, licitația pentru Final Four a fost după ce se știau echipele calificate, iar până anul trecut, jocurile finale se disputau pe teren neutru", a adăugat Stănescu. 


În cazul în care nu vor exista oferte concrete, conducerea FRH va stabili localitatea unde se va desfășura turneul, iar cheltuielile aferente persoanelor oficiale, chiria sălii de joc și ambulanța vor fi suportate de toate echipele participante. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3663 secunde