Turneul Final 4 al Cupei României la handbal nu va mai avea loc la Constanța

216
Turneul Final 4 al Cupei României la handbal nu va mai avea loc la Constanța - turneul-1593014134.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Handbal a cerut un răspuns din partea HCDS Constanța privind organizarea turneului Final 4 al Cupei României, luând în calcul noile condiții în care va avea loc acest turneu, reprogramat din cauza pandemiei de coronavirus.

Turneul trebuia să se desfășoare în week-end-ul 4-5 aprilie, însă a fost suspendat, asemenea Ligii Zimbrilor.

Săptămâna trecută, FRH a hotărât ca turneul să aibă loc pe 15-16 august, înainte de startul noului sezon competițional.

"Am declinat organizarea turneului Final 4 al Cupei României, având în vedere că este foarte probabil ca meciurile să se joace fără spectatori. Am sperat să găzduim turneul în aprilie, atunci când ar fi fost un spectacol sportiv extraordinar pentru suporterii noștri", a declarat președintele HCDS Constanța, Ionuț Stănescu.

FRH urmează să anunțe gazda turneului.

Cupa României rămâne un obiectiv pentru echipa de la malul mării, care va juca în semifinale cu Politehnica Timișoara, deținătoarea trofeului. Dinamo București și CSM Bacău vor fi adversare în cealaltă semifinală. 

HC Dobrogea Sud și-a câștigat dreptul de a evolua în viitorul sezon al Cupei EHF (fosta Challenge Cup), dar a solicitat un upgrade pentru participarea în European Handball League (fosta Cupa EHF).

Federația Europeană va anunța câștigătoarele wild-card-urilor la jumătatea lunii iulie.

v v v

HCDS s-a reunit, luni, sub comanda celor doi antrenori, Djordje Cirkovic și George Buricea.

Exceptându-i pe Nikolic, Hendawy și noile achiziții Komogorov și Onur, care așteaptă vizele de ședere în România, toți jucătorii au început antrenamentele pe stadionul "Mihail Naca".

Din lot fac parte portarii Iancu, Vasile, extremele Nistor, Chiuffa, Buricea, Andrei, centrii Șandru, Ilie, Ignat, interii Blazevic, Chikovani, pivoții Simovic și Susanu.

Lor li s-au alăturat în pregătire și doi tineri care au încheiat junioratul și au evoluat încă din sezonul trecut în Divizia A, cu echipa a doua, extrema dreapta Ștefan Moroșanu și centrul Raul Ostace, dar și doi juniori I, interul dreapta Ionuț Adrian Stănescu și portarul Gabriel Preda. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5266 secunde