Turneu internațional de juniori, organizat la Tenis Club Bright

209

Articole de la același autor

Tenis Club Bright Constanța organizează, în această săptămână, un turneu extrem de important pentru juniorii Under 18. ITF World Tennis Tour Junior J5 este o competiție internațională care aduce iubitorilor "sportului alb" partide extrem de spectaculoase.

Sâmbăta și duminica trecută, s-au disputat meciuri în precalificări și calificări, iar începând de luni, se dispută partidele de pe tablourile principale. Există două tablouri principale de concurs, fiecare cu câte 32 de jucători, băieți și fete.

Pe tabloul masculin, favorit principal la câștigarea competiției este bulgarul Dinko Dinev. Un alt tenismen de perspectivă este Matei Palcău, un jucător ambițios, legitimat la CSU Simona Halep. Dragoș Cazacu are și el speranțe că va ajunge până în fazele finale ale competiției, acesta fiind favorit nr. 4.

Tabloul masculin are parte și de o pată de culoare: Jayson Mbogoro, un tenismen din Kenya, care se antrenează însă în Spania. Chiar dacă în Kenya tenisul nu este un sport prea popular, Mbogoro este cotat cu șansa a șaptea la cucerirea trofeului. Pe tabloul de dublu masculin, kenyanul face pereche cu Matei Palcău, iar cei doi sunt capi de serie nr. 2.

În competiția fetelor, Bianca Bărbulescu are prima șansă să pună mâna pe trofeu. Aceasta ar putea să o întâlnească în marea finală pe timișoreanca Vanesa Teiușanu, cap de serie nr. 2.

Tenis Club Bright a avut câteva reprezentante pe tabloul feminin, însă acestea nu se mai află în concurs, fiind eliminate în calificări sau în primele tururi.

"Ne bucurăm că avem ocazia să găzduim un asemenea turneu. Respectăm toate măsurile de siguranță, astfel că nu există niciun pericol ca cineva să se infecteze cu noul coronavirus.

Sunt jucători foarte buni, iar nivelul competiției este unul extrem de ridicat. După acest turneu, vom găzdui, începând cu 12 octombrie, un alt turneu internațional, care va fi și mai puternic. Ne bucurăm că avem ocazia să aducem juniori valoroși la Constanța. Este păcat că nu sunt și spectatori, dar perioada aceasta va trece", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul turneului, Dan Cazacu.

XXX

Tenis Club Bright este o bază în care sportivii beneficiază de toate facilitățile necesare pentru a putea face performanță. Terenurile de zgură și cele de hard pot fi folosite și de către amatori.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2708 secunde