Tricolorii U21 și-au ales hotelul și terenul de antrenament la EURO 2021

200
Tricolorii U21 și-au ales hotelul și terenul de antrenament la EURO 2021 - romaniatineret-1612282534.jpg

Articole de la același autor

Selecționerul Adrian Mutu a definitivat programul reprezentativei de tineret pe perioada turneului final din Ungaria și Slovenia.

După un stagiu de pregătire la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, tricolorii vor face deplasarea în Ungaria pe 21 martie, cu o cursă charter.

Reprezentativa noastră va fi cazată la Hotelul Marriott din capitala Ungariei, un stabiliment de 5 stele situat pe malul Dunării, aproape de centrul orașului.

În perioada Campionatului European, ședințele de pregătire se vor desfășura în Complexul Sportiv Bánka Kristóf Sportközpont, situat la aproximativ 13 kilometri de hotel.

Singurul antrenament ce nu va avea loc aici este cel oficial din 23 martie, premergător meciului de debut, cel cu Țările de Jos. Având în vedere că România va disputa toate cele 3 partide pe Stadionul Új Bozsik, pentru a proteja suprafața de joc a acestuia, va efectua un singur antrenament oficial aici. Stadionul este nou și va fi inaugurat cu ocazia Campionatului European.

Selecționerul Adrian Mutu a decis hotelul și terenul de antrenament în urma unei vizite pe care a efectuat-o în Budapesta în luna decembrie, când a vizitat 4 hoteluri din capitala Ungariei și 3 terenuri de antrenament. Faza grupelor EURO U21 va avea loc în perioada 24-31 martie 2021, în timp ce fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai și 6 iunie 2021.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2076 secunde