Tricolorii, trei meciuri în luna noiembrie. Lista stranierilor convocaţi de Mirel Rădoi

143
Tricolorii, trei meciuri în luna noiembrie.  Lista stranierilor convocaţi de Mirel Rădoi - tricolorii-1603636750.jpg

Articole de la același autor

Selecționerul naţionalei de fotbal a României, Mirel Rădoi, a anunțat lista de jucători care activează la echipe de club din străinătate, convocaţi pentru acţiunile lotului din noiembrie. România va disputa trei partide luna viitoare: pe 11 noiembrie, cu Belarus, pe 15 noiembrie, cu Norvegia, şi pe 18 noiembrie, cu Irlanda de Nord.

Meciul cu Belarus este unul amical, stadionul gazdă, ora de disputare și detaliile televizării urmând a fi anunțate în curând.

Celelalte două partide reprezintă finalul campaniei României în Liga Națiunilor și vor fi transmise în direct de Pro TV și Radio România Actualități. Duelul cu Norvegia va avea loc, de la ora 21.45, pe Arena Națională din București, iar cel cu Irlanda de Nord, tot de la ora 21.45, pe Windsor Park din Belfast.

Pentru aceste partide, selec-ționerul Mirel Rădoi a trimis 27 de convocări preliminare pentru fotbaliști de la cuburi din afara României. Pe lista finală de jucători se vor regăsi o parte dintre aceștia, alături de fotbaliști din Liga 1.

Portari: Tătărușanu (AC Milan), Niță (Sparta Praga), I. Radu (Inter Milan);

Fundași: Mogoș (Chievo Verona), Țîru (Jagiellonia), Nedelcearu (AEK Atena), D. Grigore (Ludogoreț), Toșca (Gaziantep), Chiricheș (Sassuolo), Râpă (KS Cracovia), C. Ganea (Aris Salonic), Rus (Fehervar);

Mijlocași: Hanca (KS Cracovia), R. Marin (Cagliari), Crețu (NK Maribor), D. Rotariu (FC Astana), Stanciu (Slavia Praga), I. Hagi (Glasgow Rangers), Mitriță (Al Ahli), Maxim (Gaziantep), Al. Băluță (Akademia Puskas), Bicfalvi (FC Ural), T. Băluță (Dinamo Kiev), Mihăilă (Parma);

Atacanți: Keșeru (Ludogoreț), Pușcaș (Reading), Alibec (Kayserispor). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4192 secunde