Preliminariile EURO 2020 la fotbal

Tricolorii s-au făcut de râs în Spania, Contra și-a dat demisia

264
Tricolorii s-au făcut de râs în Spania, Contra și-a dat demisia - spania-1574197516.jpg

Articole de la același autor

Echipa națională de fotbal a României s-a făcut de râs, luni seară, la Madrid, în fața reprezentativei Spaniei. Fără nicio șansă de calificare directă la Campionatul European din 2020, tricolorii au pășit încrezători pe gazonul superbei arene "Wanda Metropolitano", însă entuziasmul lor s-a stins repede. 


În minutul 8, Fabian Ruiz a deschis scorul dintr-o pasă foarte bună a lui Dani Carvajal, Gerard Moreno a dus scorul la 2-0 în minutul 33, pentru ca tot el să își treacă în cont "dubla" 10 minute mai târziu, iar pentru ca "tacâmul" să fie complet, Adrian Rus și-a introdus balonul în propria poartă și ibericii au intrat la cabine cu un avantaj de patru goluri. 


Selecționerul Cosmin Contra nu a reacționat imediat după pauză, iar schimbarea la față a echipei României nu s-a produs. Spania a mai punctat o dată, în minutul 92, Oyarzabal stabilind scorul final, 5-0. 


În urma acestui rezultat, Spania a terminat Grupa F a preliminariilor pe primul loc, cu 26 de puncte, în timp ce România a rămas pe 4, cu 14 puncte. 


La finalul partidei, selecționerul Cosmin Contra și-a dat demisia, iar România așteaptă acum un nou comandant care să o califice la EURO 2020 în urma barajului care va avea loc în luna martie a anului viitor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6906 secunde