Tricolorii lui Mirel Rădoi, ultimele „retuşuri” înainte de barajul cu Islanda

114
Tricolorii lui Mirel Rădoi, ultimele „retuşuri” înainte de barajul cu Islanda - tricolorii-1601816434.jpg

Articole de la același autor

Naţionala de fotbal a României se pregăteşte intens pentru barajul cu Islanda, care va avea loc, joi, 8 octombrie, la Reykjavik, cu începere de la ora 21.45.

Selecţionerul Mirel Rădoi a convocat pentru această partidă cei mai în formă jucători care pot evolua în meciul cu nordicii. În tabăra tricolorilor, sunt şi câteva noutăţi, cum ar fi accidentarea fundaşului Vlad Chiricheş, cel care a evoluat, sâmbătă, în tricoul echipei sale de club, Sassuolo.

O altă noutate este convocarea lui Mario Camora, cel care şi-a luat cetăţenia română şi poate evolua pentru reprezentativa României.

Astfel, jucătorii convocaţi de Mirel Rădoi pentru meciul cu Islanda sunt următorii: portari: Tătărușanu (AC Milan), Niță (Sparta Praga), Lazar (Astra); fundași: Hanca (KS Cracovia), Burcă (CFR Cluj), Chiricheș (Sassuolo), D. Grigore (Ludogorets), Toșca (Gaziantep), Nedelcearu (FC Ufa), Bancu (Universitatea Craiova), Camora (CFR Cluj); mijlocași: Crețu (NK Maribor), Maxim (Gaziantep), R. Marin (Cagliari), Stanciu (Slavia Praga), Cicâldău (Universitatea Craiova), Iancu (FC Viitorul), Deac (CFR Cluj), Mitriță (New York City FC), I. Hagi (Rangers); atacanți: Keșeru (Ludogorets), Alibec (Astra), Pușcaș (Reading).

Selecţionerul român şi-a luat toate măsurile de precauţie înainte de partida cu Islanda şi a mai făcut o listă cu jucători de rezervă, pe care să se poată baza în cazul în care vor exista suspendări sau accidentări.

Lista cu cei opt jucători în cauză arată în felul următor: Bălgrădean (CFR Cluj), M. Bălașa (Universitatea Craiova), Ștefan (Sepsi), Bordeianu (CFR Cluj), Nistor (Universitatea Craiova), Sorescu (Dinamo), F. Tănase (FCSB), Ivan (Universitatea Craiova).

Echipa României va pleca, mâine, spre Islanda, pentru a se acomoda cu starea vremii şi cu condiţiile de la stadionul pe care se va disputa partida.

Fotbaliştii şi staff-ul echipei naţionale a României au primit o veste foarte bună de la FIFA. România a urcat până pe locul 34 în ierarhie, graţie rezultatelor obţinute în primele două jocuri din Liga Naţiunilor.

XXX

Fotbaliştii convocaţi de Mirel Rădoi pentru meciul cu Islanda vor rămâne la echipa naţională şi pentru meciurile cu Austria şi Norvegia, programul tricolorilor fiind unul foarte încărcat, în şase zile, aceştia urmând să dispute trei partide.

Dacă va trece de barajul cu Islanda, România va juca un alt baraj pentru calificarea la EURO 2020, cu învingătoarea meciului dintre Ungaria şi Bulgaria. Partida se va disputa în deplasare, pe data de 12 noiembrie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5031 secunde