Tricolorii au urcat patru locuri în clasamentul FIFA

117
Tricolorii au urcat patru locuri în clasamentul FIFA - tricolorii-1523552246.jpg

Articole de la același autor

Naționala României a urcat patru locuri față de luna martie și se află pe poziția a 32-a în clasamentul Federației Internaționale de Fotbal (FIFA), dat publicității ieri.

Progresul tricolorilor survine după cele două victorii obținute în meciurile amicale de luna trecută, 2-1 cu Israelul, în deplasare, și 1-0 cu Suedia, la Craiova.

România a început anul 2018 pe locul 40, în februarie a urcat pe 36, iar acum a reușit un nou salt. Serbia, echipă calificată la Cupa Mondială 2018 și viitoare adversară a României în Liga Națiunilor, a coborât o poziție și se află pe 35, Muntenegru, prima adversară a tricolorilor în Liga Națiunilor, a urcat trei locuri și se află pe 43, iar Lituania, cealaltă componentă a grupei, a reușit un salt de 14 locuri, până pe 133.

Turcia, națională antrenată de românul Mircea Lucescu, a urcat o treaptă față de luna trecută și se află pe 37.

Germania, campioana mondială en titre, se menține în fruntea ierarhiei, urmată de Brazilia, în timp ce pe poziția a treia a urcat Belgia. Campioana europeană Portugalia a coborât un loc și e acum pe 4, în timp ce vicecampioana mondială Argentina, surclasată de Spania cu 6-1 în meci amical, a coborât o poziție și este pe 5.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5224 secunde