Tricolorele, sfert-finaliste la Cupa Mondială la tenis de masă

144
Echipa națională de tenis de masă a României s-a calificat, ieri, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale 2019, care are loc în Japonia, la Tokyo. 


Fetele antrenate de Viorel Filimon și Elena Sebe au jucat în ultimul meci al Grupei C împotriva reprezentativei similare din Vanuatu. 


În primul duel, cel de dublu, perechea formată din constănțeanca Eliza Samara și Daniela Dodean Monteiro a jucat împotriva dublului Stephanie Qwea/Anolyn Lulu. Româncele s-au impus cu 3-0, pe seturi 11-4, 11-3, 11-2. 


Bernadette Szocz a intrat apoi în competiție și a întâlnit-o pe Priscila Tommy, pe care a învins-o fără drept de apel, scor 3-0 (11-3, 11-2, 11-5), iar în ultima partidă, Daniela Dodean Monteiro a învins-o pe aceeași Priscila Tommy cu 3-0 (11-3, 11-5, 11-3). 


În urma acestui rezultat, România s-a calificat în sferturile de finală ale competiției, acolo unde, astăzi, în jurul orei 12.30, va da piept cu reprezentativa Japoniei. 


Cealaltă echipă care merge în sferturi este Taipeiul Chinez, care a terminat pe primul loc în grupă, după ce a învins echipa României, dar s-a impus și în fața fetelor din Vanuatu. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.5519 secunde