Trei rugbişti de la ACS Tomitanii, în cantonament cu naţionala U20

135
Trei rugbişti de la ACS Tomitanii, în cantonament cu naţionala U20 - trei-1607439072.jpg

Articole de la același autor

Naționala de rugby U20 a României va efectua, în perioada 11-21 decembrie, un stagiu de pregătire la Snagov. „Stejăreii” se reunesc în primul cantonament din timpul pandemiei de coronavirus, ei urmând să se întâlnească cu câteva zile înainte de intrarea propriu-zisă în cantonament pentru a efectua testarea Covid-19, după care este programată vizita medicală.

Pentru acest cantonament, staff-ul tehnic condus de antrenorul principal Răzvan Popovici a selecționat 26 de sportivi, trei dintre aceştia fiind legitimaţi la ACS Tomitanii Constanţa. Este vorba despre Vlad Burduja (pilier), Răzvan Secărea (mijlocaş la grămadă) şi Gabi Toderaşcu (aripă).

Lotul s-a reunit, marţi, 8 decembrie, la sediul Federației Române de Rugby și va rămâne la București până la finalul testelor medicale, după care se va deplasa la Snagov.

Ultimul stagiu de pregătire al României U20 s-a derulat în luna martie a anului acesta: un cantonament în Franţa, în cadrul căruia „stejăreii” au disputat două meciuri amicale, cu Massy Espoirs şi Rouen Normandie Espoir.

Conform frr.ro, în acest an, din cauza pandemiei Covid-19, toate competiţiile europene organizate de Rugby Europe la nivel de juniori au fost anulate.

Stagiu de selecţie pentru „stejăreii” U18

Şi naţionala de rugby U18 s-a reunit într-un stagiu de selecție și de pregătire, primul din timpul pandemiei Covid-19. Stagiul va avea loc la Snagov, între 11 şi 21 decembrie, însă reunirea lotului a avut loc marţi, 8 decembrie, pentru ca „stejăreii” U18 să poată efectua testarea Covid-19 și vizita medicală, după care vor intra în cantonament.

Având în vedere situația epidemiologică, pentru acest prim stagiu, au fost convocați doar 32 jucători, în următoarele stagii urmând să fie testați și alți jucători, pe lista staff-ului tehnic aflându-se în acest moment peste 70 de sportivi.

După reunirea lotului, la sediul Federației Române de Rugby, jucătorii s-au deplasat la hotelul unde vor sta până pe 11 decembrie, timp în care vor efectua testarea Covid-19, în funcție de rezultate ei urmând să facă apoi și vizita medicală.

Ultimul cantonament al „stejăreilor” U18 a avut loc în luna martie, exact înainte de a izbucni pandemia Covid-19, când România s-a pregătit la Rouen, unde avea programate două meciuri amicale, cu Roeun Espoirs. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3092 secunde