Trei medalii pentru kaiaciștii constănțeni la Europenele din Polonia

150
1
Trei medalii pentru kaiaciștii constănțeni la Europenele din Polonia - kaiac-1372707563.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul trecut, sportivii constănțeni au obținut trei medalii la Campionatele Europene de Kaiac-Canoe pentru juniori și tineret, organizate la Poznan (Polonia).

De la CS Farul (antrenori, Ștefan, Maria și Gabi Aftenie), Daniela Varona a obținut două medalii de aur, la kaiac 2x1.000 m și kaiac 4x500 m junioare.

A mai fost reușită o medalie de bronz, prin Aurelian Ciocan (LPS "Nicolae Rotaru" - CS  Agigea, antrenor - Ionel Rață), la K2x200 m juniori, împreună cu Gheorghe Sadovnic (LTTL Orșova).

Cei doi au avut șanse mari să prindă primul loc, însă vremea neprielnică nu le-a permis acest lucru, fiind chiar în pericol să se răstoarne.

"Vremea a fost foarte rea. S-a concurat pe o temperatură scăzută iar valurile au fost destul de mari din cauza vântului. Pe finalul cursei de 2x200 metri, Ciocan și cu Sadovnic erau să se răstoarne din cauza valurilor!", ne-a spus antrenorul Ionel Rață.

Alte rezultate: Cosmin Simion - locul 6 la canoe 2x1.000 m (CS Agigea); Cristian Șerban - locul 7 la K2x200 m (CS Agigea).

Pentru constănțeni, sezonul competițional continuă cu Mondialele de la Welland - Ontario (Canada), programat în perioada 1 - 4 august, în vederea căruia, săptămâna viitoare, kaiaciștii și canoiștii de pe litoral se vor pregăti la Snagov.

"Urmează «marea bătălie» din Canada. Sperăm ca acolo, metalul să fie mai prețios ca la Europene. Vârful de formă acolo trebuie să-l prindem", ne-a mai spus Rață.

Comentează știrea

Cineva
2 iulie 2013
Atentzie

Domnule reporter! Scrieti exact cum trebuie articolul! Informat iile v-au fost date corect si dvs atzi scris ce atzi vrut! Mai multa atentzi altadata

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.281 secunde