Trei constănțeni vor lupta pentru un loc în echipa de Cupa Davis a României

190
Trei constănțeni vor lupta pentru un loc în echipa de Cupa Davis a României - trei-1522174158.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Tenis continuă procesul de formare a noii echipe de Cupa Davis, proces început în luna septembrie a anului trecut, când jucătorii tineri au luat parte pentru prima dată la întâlniri oficiale. 


Atunci, ca și acum, colectivul tehnic a convocat opt jucători, cu vârsta între 17 și 23 ani, la o serie de meciuri de pregătire și selecție, iar cei mai valoroși doi jucători vor face parte din lotul lărgit pentru duelul cu Maroc, din aprilie, de la Cluj. 


Cei opt jucători vor fi repartizați în două grupe ("Copil" și "Tecău") și vor avea ocazia de a-i impresiona pe antrenorii români. Printre ei, se regăsesc și jucătorii constănțeni Gabi Boitan, Edis Fetisleam și Ștefan Paloși, ultimul recent transferat la CSA Steaua București. Coincidență sau nu, cei trei se află în aceeași grupă și vor lupta unul împotriva celuilalt. 


Iată componența completă a celor după grupe: Grupa "Copil" - Bogdan Borza, Călin Manda, Alexandru Tomescu și Filip Jianu; Grupa "Tecău" - Gabi Boitan, Edris Fetisleam, Vladislav Melnic și Ștefan Paloși. 


Meciurile vor avea loc în perioada 29-31 martie, la Centrul Național de Tenis de la București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.589 secunde