Trei competiții de yachting și-au desemnat câștigătorii, în week-end

171
Trei competiții de yachting și-au desemnat câștigătorii, în week-end - treicompetitii-1472575197.jpg

Articole de la același autor

Duminică, la Eforie au fost desemnați câștigătorii Regatei Callatis 2016, ai Trofeului Black Sea Sailing, ediția a V-a și ai Romania Cup, ediția a IV-a, clasele Cruiser și Racer. 


Regata Callatis 2016, ultima etapă din cadrul celei mai mari compe-tiții de sailing din România - Romania Cup, dar și a doua și ultima etapă din cadrul Trofeului Black Sea Sailing, singurul trofeu de yachting din România, a adunat la start 28 de veliere și aproximativ 240 de performeri din yachtingul românesc. Regata Callatis este or-ganizată de Asociația Black Sea Sailing în parteneriat cu Clubul Sportiv Black Sea Competition, cu sprijinul Marinei Eforie și Sail Adventures.


La finalul evenimentului, în care pasiunea pentru sailing s-a îmbinat cu efortul, entuziasmul și emoția competiției, au fost desemnate echipajele câștigătoare. Astfel, la clasa Racer podiumul a fost ocupat de echipajele: Simina - locul I, Incognito - locul II și Alexandra - locul III. La clasa Cruiser, pre-mianții au fost: Hope - locul I, Loreley - locul II și Getika - locul III.


La finalul celor două etape ale Trofeului Black Sea Sailing, la clasa Racer, locul I a fost ocupat de echipajul Incognito, urmat de Simina și pe locul III - Scorpio, iar la clasa Cruiser, fruntaș a fost echipajul Loreley, locul II a fost ocupat de echipajul Getika, iar pe locul III s-a clasat echipajul ambarcațiunii Santa Maria.


Tot în acest final de săptămână au fost desemnate cele mai bune echipaje de yachting din România - medaliații Romania Cup 2016. Membrii echipajului Incognito au urcat pe locul I, pe locul II s-a situat echipajul Simina și locul III a fost ocupat de echipajul Scorpio, la clasa Racer, iar la clasa Cruiser pe locul I se află echipajul Loreley, locul II - echipajul Getika, iar pe locul III - echipajul Santa Maria. Cele două etape ale Trofeului Black Sea Sailing 2016, împreună cu alte 3 etape - Regata Regina Maria (24 - 26 iunie), Regata Life Harbour (22 - 24 iulie) și Regata Bricul Mircea (12 - 14 august) - au format împreună Romania Cup 2016, ediția a IV-a, organizată în parteneriat cu Life Harbour Limanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.386 secunde