„Trasorul” lui Komogorov! HCDS, victorie dramatică în derby-ul cu Minaur

157
„Trasorul” lui Komogorov! HCDS, victorie dramatică în derby-ul cu Minaur - trasor2-1602263169.jpg

Articole de la același autor

Handbaliştii de la HC Dobrogea Sud au bifat cel de-al șaselea succes din tot atâtea posibile în Liga Naţională, turneul cu numărul 2 fiind găzduit, în aceste zile, de Sfântu Gheorghe. Ultima victorie a fost cea din meciul cu Minaur Baia Mare. Dar ce victorie!

Avându-l drept principală „gură de foc” pe fostul inter al HCM Constanţa Alex Csepreghi, greu de blocat la linia de 9 metri, maramureşenii s-au aflat mai tot timpul la cârma jocului, însă HCDS a ţinut aproape. A fost 16-16 la pauză, iar în partea a doua, tot echipa antrenată de Adrian Petrea a avut mai mult iniţiativa, Csepreghi, Căbuț și Andrade Edmilson creând mari probleme defensivei constănţene. Minaur a avut avantaj de două goluri (27-25) în min. 53, însă Dobrogea Sud a gestionat perfect finalul de meci. Plusul de experienţă şi maturitate al lui Buricea, inspiraţia portarului Iancu, eficienţa lui Chiuffa, care nu s-a pierdut cu firea în momentele cheie, au făcut ca tabela să indice din nou egalitate, 28-28, iar la ultimul atac, când mai rămăseseră doar trei secunde de joc, interul rus Komogorov a lansat un trasor imparabil de la 9 metri şi totul s-a terminat. Scor final, 29-28, victorie dramatică pentru Constanţa.

HC Dobrogea Sud (antrenor Djordje Cirkovic): Iancu, Vasile - Komogorov 6 goluri, Nikolic 6, Chiuffa 4, Ilie 4, Andrei 3, Chikovani 3, Șandru 3, Nistor, Simovic, Buricea, Susanu.

XXX

Iată şi celelalte rezultate ale etapei a 7-a: Steaua - CSM Reșița 28-22, CSU Suceava - HC Buzău 24-30, Potaissa Turda - CSM Vaslui 34-29, CSM București - Poli Timișoara 22-26.

Până la omologarea victoriilor la „masa verde”, cu 10-0, în meciurile în care echipele afectate de virusul Covid-19 nu s-au putut prezenta, Dinamo Bucureşti și HC Dobrogea Sud conduc în clasament, cu câte şase victorii fiecare în şase partide disputate. Steaua are doar 11 puncte, în cinci partide, dar face parte din grupul select al echipelor neînvinse în acest sezon, alături de Dinamo și HCDS.

„Ne pregătim, după pauza de vineri, pentru două dueluri de foc. Sâmbătă, vom întâlni Poli Timișoara, un adversar puternic, care a învins pe CSM București, iar duminică, vom încheia turneul de la Sfântu Gheorghe în compania Stelei”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3728 secunde