Transfer de marcă pentru HCDS. Alen Blazevic vine la Constanța

Vineri, 05 Iunie 2020, 21:08
141
Handbal Club Dobrogea Sud punctează și la capitolul veniri, nu doar plecări. Gruparea de pe litoral a reușit să îl transfere pe unul dintre cei mai buni handbaliști croați, Alen Blazevic.

În vârstă de 34 de ani, Blazevic a petrecut 8 ani în tricoul ungurilor de la Pick Szeged și a jucat aproape de fiecare dată în primăvara europeană din Champions League, acolo unde a reușit și trei calificări în sferturile de finală ale celei mai prestigioase competiții.

A câștigat Cupa EHF în 2014, titlul de campion în Ungaria în 2018 și Cupa Ungariei în 2019.

Alen Blazevic s-a clasat pe locul al doilea cu echipa națională de juniori a Croației la Campionatul European din 2004, din Serbia, locul 3 la Campionatul Mondial de tineret din 2005, din Qatar, și locul 6 cu echipa de seniori a Croației la Campionatul Mondial din 2019, din Germania.

"Salutare, fani ai Constanței! Numele meu este Alen Blazevic, m-am născut în orașul croat Nasice și sunt noul jucător al echipei voastre. Sper ca în următorii trei ani să reușim lucruri mărețe împreună. Hai, Constanța!", a transmis Alen Blazevic. Pagina a fost generata in 0.2047 secunde