Traian Petcu, pe primul loc la Naționalele de cros ale veteranilor

121
Traian Petcu, pe primul loc la Naționalele de cros ale veteranilor - petcu-1365442945.jpg
Atletul constănțean Traian Petcu s-a clasat pe primul loc la Campionatul Național de cros al veteranilor (40-80 de ani), competiție organizată de DJST Argeș, Federația Româ-nă de Atletism și Comisia Centrală de Atletism a Veteranilor, desfășurată, zilele trecute, la Pitești. 

La reuniune, au participat aproximativ 100 de concurenți, din orașele București, Galați, Brașov, Alba Iulia, Deva, Petroșani, Curtea de Argeș, Craiova, Pitești și Constanța, iar profesorul Petcu a fost primul la categoria de vârstă 89-90 de ani. Tot din Con-stanța, dar la secțiunea feminină, dr. Veronica Negreanu a trecut prima linia de sosire la categoria 82 de ani. 

"S-a alergat prin pădurea Trivale, pe un traseu dificil, accidentat. A plouat în timpul cursei, astfel încât zăpada care căzuse în zilele anterioare s-a topit. Din cauza noroiului și a rădăcinilor de copac ieșite la suprafață, mulți sportivi au întâmpinat greutăți, au mai și căzut, dar toți concurenții au avut ambiția de a termina crosul. Pentru cei cu vârsta până la 75 de ani, traseul a măsurat 5 kilometri, în timp ce noi, cei de la categoriile peste 75 de ani, am alergat numai 3 kilometri", a declarat, pentru "Cuget Liber", Traian Petcu. 

Organizatorii au oferit ocupanților locurilor de pe podium tricouri de campioni, medalii și diplome. 

Următorul concurs la care va fi prezent, în calitate de invitat special, profesorul Petcu este Crosul Primăverii de la Sovata, programat în data de 20 aprilie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3044 secunde