TRAGIC! Suporter ucis după derbiul Fenerbahce - Galatasaray

243
1
TRAGIC! Suporter ucis după derbiul Fenerbahce - Galatasaray - fotbalsuporterucis-1368433834.jpg

Articole de la același autor

Un suporter a fost înjunghiat mortal ieri seară, la Istanbul, după derbiul dintre Fenerbahce și Galatasaray, din penultima etapă a campionatului Turciei. Tânărul Burak Yildirim, în vârstă de 20 de ani, îmbrăcat într-un tricou în culorile galben și albastru, culorile echipei Fenerbahce, a fost atacat într-o stație de autobuz și a fost înjunghiat de fanii Galatasaray, a anunțat poliția locală. Victima a murit la spital, din cauza rănilor.


Ieri seară, pe stadionul Sükrü Saracoglu din Istanbul, Fenerbahce a învins Galatasaray, scor 2-1. Cele două echipe au terminat meciul în 10, după incidente între jucători la finalul meciului.


Comentează știrea

sjgugj
13 mai 2013
maniaci

in sportu asta de kkat numai nebunii se intampla . Nu stiu de unde atata prostie pe capu tuturor "fanilor" . Oameni buni hai sa intelegem odata ca nu e cine stie ce sport , nu ne plateste nimeni sa ne luptam pentru niste echipe de 2 lei . Oricum ciobanii cand nu au ce face se pun in fata tv-ului cu bere si seminte si privesc la marile meciuri de fotbal ... E DE PROST GUST CIOBANILOR !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4972 secunde