Tragere la sorți în Cupa României la fotbal. VEZI PROGRAMUL SFERTURILOR!

222
Tragere la sorți în Cupa României la fotbal. VEZI PROGRAMUL SFERTURILOR! - ddd-1581328089.jpg

Articole recomandate

Vicecampioana FCSB o va înfrunta pe FC Hermannstadt, iar Universitatea Craiova o va întâlni pe Poli Iași în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, potrivit tragerii la sorți efectuate luni la sediul FRF, relatează Agerpres.

FCSB va juca la Sibiu, contra finalistei Cupei României din 2018. În acel an, sibienii au câștigat cu 3-0 în sferturile de finală contra ''roș-albaștrilor''. De asemenea, Universitatea Craiova, câștigătoarea trofeului în 2018, va evolua la Iași, contra echipei locale Politehnica. Dinamo o va întâlni în deplasare pe Academica Clinceni, în timp ce singura formație de ligă secundă din această fază a competiției, Petrolul Ploiești, va primi vizita formației Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Partidele se vor desfășura într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent, în perioada 3-5 martie. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

Programul meciurilor din sferturi:

Academica Clinceni - Dinamo București

Politehnica Iași - Universitatea Craiova

FC Hermannstadt - FCSB

Petrolul Ploiești - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6047 secunde