Tragere la sorţi cu ghinion pentru Simona Halep la turneul de la Roma

550
Tragere la sorţi cu ghinion pentru Simona Halep la turneul de la Roma - tragere-1600010948.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep nu a fost deloc norocoasă la tragerea la sorţi pentru turneul de la Roma, de categorie Premier 5. Favorită 1 a competiţiei, constănţeanca are liber în runda inaugurală, dar va avea un traseu infernal începând chiar cu turul 2.

Debutul la această ediţie a turneului din Italia este împotriva învingătoarei dintre Anastasija Sevastova (45 WTA) şi Jasmine Paolin (97 WTA). Jucătoarea din Letonia, o specialistă pe zgură, porneşte cu prima şansă în acest duel din turul 1. Dacă va obţine calificarea în turul 3, Simona Halep va avea parte de un nou duel foarte dificil, când ar putea să o înfrunte pe Dayana Yastremska, locul 25 WTA. Jucătoarea din Ucraina, în vârstă de 20 de ani, este una dintre cele mai bune reprezentante din noua generaţie. O altă posibilă adversară este Amanda Anisimova, cea care o învingea pe Simona Halep la ultima ediţie a Roland Garros.

În sferturile de finală, Simona Halep ar putea să o înfrunte pe Petra Martic, locul 15 în clasamentul WTA, sau pe Elena Rybakina, cea pe care românca reuşea să o învingă în finala de la Dubai, în luna februarie a acestui an. Tot pe aceeaşi jumătate de tablou se mai află jucătoare de top precum Sofia Kenin, Victoria Azarenka, Sloane Stephens, Garbine Muguruza şi Angelique Kerber. Toate acestea sunt posibile adversare în semifinale.

În fine, în ultimul act, Simona Halep ar putea să o înfrunte pe Elina Svitolina, deţinătoarea titlului. Kiki Bertens, Belinda Bencic şi Karolina Pliskova sunt celelalte jucătoare de top aflate pe cealaltă parte a tabloului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5635 secunde