TRAGEDIE în lumea fotbalului! Un celebru fotbalist a fost găsit mort într-un tufiș, aproape decapitat

Marţi, 30 Octombrie 2018
447
O nouă tragedie a lovit lumea fotbalului. Daniel Correa Freitas, legitimat la gigantul brazilian Sao Paolo, a fost găsit mort într-un tufiș din localitatea San Jose dos Pinhais, din sudul statului Parana din Brazilia, informează Daily Mail.

Reprezentanții poliției braziliene au anunțat că Freitas a fost torturat înainte să fie ucis. Potrivit acestora, Daniel Freitas a fost ucis pe stradă, iar cadavrul sau a fost tarat pentru aproximativ 30 de metri

"A avut două tăieturi adânci pe gât și capul lui era aproape decapitat, în timp ce organele genitale erau tăiate", au spus reprezentanții Poliției. Nu se știe însă de ce s-a ajuns la această crimă și cine sunt făptașii.

Daniel Freitas avea doar 24 de ani și fusese împrumutat la secundă Esporte Clube divizionaraSão Bento. Clubul a remis un comunicat în care a explicat că fotbalistul a fost torturat și apoi ucis cu bestialitate. El a fost găsit aproape decapitat și cu organele genitale tăiate.

"Clubul Sao Paulo regretă profund moartea mijlocașului Daniel Correa Freitas. Suntem alături familia sportivului, în aceste momente grele", se arată într-un mesaj postat de formația din prima ligă, pe contul oficial de Twitter.

Crescut la grupele de juniori ale clubului Botafogo, Daniel Correa Freitas a fost transferat de Sao Paulo în 2015, scrie romaniatv.net

Pagina a fost generata in 0.365 secunde