TRAGEDIE ÎN LUMEA FOTBALULUI! GĂSIT MORT, DUPĂ 75 DE ZILE DE LA MISTERIOASA DISPARIȚIE

1956
TRAGEDIE ÎN LUMEA FOTBALULUI! GĂSIT MORT, DUPĂ 75 DE ZILE DE LA MISTERIOASA DISPARIȚIE - deces141994424614353346101436510-1490398271.jpg

Articole recomandate

Corpul neînsuflețit al lui Timo Kraus, directorul de marketing al lui Hamburg, a fost găsit în portul din oraș. Kraus fusese dat dispărut în noaptea de 8 ianuarie, după ce a participat la o petrecere alături de colegi. 


Timo Kraus (44 de ani) a dispărut misterios pe 8 ianuarie 2017, după ce a participat la o petrecere care a avut loc în zona portului. Acesta a plecat cu un taxi spre gara centrală a orașului, însă n-a mai ajuns la destinație. Ultimul semnal al telefonului mobil a fost detectat în zona portului. Însă căutările scafandrilor n-au avut succes.

Până la urmă, un căpitan de vas i-a observat trupul și a chemat poliția. Potrivit publicației Spiegel, Kraus a fost identificat în primă fază, după ce a fost găsită cartea de identitatea asupra lui, scrie mediafax. Medicii legiști au confirmat ulterior că este vorba despre directorul de marketing al lui Hamburg.

Timo Kraus a murit înecat, însă nu se știe încă împrejurarea în care a avut loc decesul: "Această investigație este încă în curs de desfășurare", a anunțat un purtător de cuvânt al poliției din Hamburg.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.625 secunde