Superliga la rugby, etapa a cincea

Tomitanii, zdrobiţi fără milă de „zimbrii” maramureşeni

391
Tomitanii, zdrobiţi fără milă de „zimbrii” maramureşeni - tomitanii-1621766041.jpg

Articole de la același autor

Scorul etapei a cincea a Superligii la rugby s-a înregistrat pe litoral, unde, sâmbătă, pe stadionul „Mihail Naca”, CSM Ştiinţa Baia Mare i-a administrat o corecţie severă, scor 80-17, formaţiei gazdă ACS Tomitanii Constanţa.

Campioana s-a deplasat la malul mării fără mulţi titulari, dar, chiar şi în aceste condiţii, victoria „zimbrilor” nu a fost nicio secundă pusă sub semnul întrebării, raportul de forţe fiind din start dezechilibrat.

În prima repriză, Baia Mare a marcat nu mai puţin de opt eseuri, Tomitanii replicând doar prin încercările fundaşului Tiqe Iliesa şi pilierului Ciprian Chiriac, ultima transformată de Dragoş Burlacu.

La pauză, scorul era deja 54-12 pentru maramureşeni, care au mai slăbit puţin ritmul în partea secundă. Campioana a mai pus doar 26 de puncte pe tabelă, iar singura realizare a Constanţei a fost eseul aceluiaşi Tiqe Iliesa, din minutul 55.

În urma acestui eşec, ACS Tomitanii ocupă ultimul loc în clasament, fără niciun punct la activ.

Într-o altă partidă a rundei, disputată pe stadionul „Florea Dumitrache” din Bucureşti, CS Dinamo s-a impus, cu scorul de 31-28 (19-7), în faţa celor de la SCM Timişoara. Bănăţenii au întors rezultatul de la 7-22 la 28-25 în minutul 71, însă au trebuit să se mulţumească doar cu bonusul defensiv. Este prima victorie a lui Dinamo în faţa Timişoarei în Superliga la rugby după nouă ani. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2854 secunde