Tomitanii Constanţa, un nou meci de coşmar în Superliga de rugby

170
Tomitanii Constanţa, un nou meci de coşmar în Superliga de rugby - tomitanii-1632486455.jpg

Articole de la același autor

Superliga de rugby se reia în acest week-end cu etapa a X-a, ultima din sezonul regulat, iar echipa ACS Tomitanii Constanţa are parte de un nou meci în care porneşte dinainte învinsă.

Sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 11.00, pe Arena Zimbrilor din Baia Mare, echipa de pe litoral înfruntă pe CSM Ştiinţa, campioana en-titre fiind deja calificată în semifinalele competiţiei. În tur, la Constanţa, Ştiinţa a obţinut o victorie categorică, scor 80-17, şi porneşte şi de această dată din postura de învingătoare, unica necunoscută fiind diferenţa pe tabela de marcaj.

ACS Tomitanii ocupă ultimul loc în clasament, fără victorie în actuala stagiune şi un singur punct la activ (bonus defensiv), obţinut abia în runda a noua.

Partida de la Baia Mare va fi condusă la centru de Mihai Văcaru. Judecători de margine: Emanuel Gorodea şi Ionuţ Fluture. Arbitru nr. 4 - Eric Andreica.

Meciul CSA Steaua Bucureşti - Universitatea Cluj, scor 82-10, s-a disputat vineri, iar întâlnirea SCM Timişoara - CS Dinamo Bucureşti este programată sâmbătă, de la ora 12.00, în direct la TVR 1.

După această etapă, primele două clasate se califică direct în semifinale, iar ocupantele locurilor trei şi patru vor disputa un baraj de calificare în semifinale, locul trei cu locul şase şi locul patru cu locul cinci, partidele disputându-se pe terenul echipei mai bine clasate.

Graţie punctelor cumulate până acum în clasament, atât Timişoara, cât şi Dinamo vor disputa meciul de baraj pe teren propriu, indiferent de rezultatul meciului direct dintre ele.

Foto: Facebook / Rugby Romania / Sorin Danielciuc / Sport Pictures

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5819 secunde