Superliga de rugby

Tomitanii Constanţa n-a contat în barajul cu Dinamo şi ratează semifinalele

128
Tomitanii Constanţa n-a contat în barajul cu Dinamo şi ratează semifinalele - 24427331825659898647201654678244-1633252825.jpg

Articole de la același autor

Echipa ACS Tomitanii Constanţa a suferit o nouă înfrângere drastică în Superliga de rugby. Formaţia de la malul mării a fost zdrobită, scor 17-63 (17-34), de CS Dinamo Bucureşti, într-o partidă disputată pe stadionul „Florea Dumitrache”, din barajul pentru semifinale.

Dobrogenii au avut un început curajos de partidă, lăsând impresia că pot conta în bătălia pentru calificarea în semifinale. Pocovnicu a reuşit rapid eseul, tot el a transformat încercarea, astfel că Tomitanii conduceau cu 7-0. Un simplu foc de paie, pentru că Dinamo a preluat apoi iniţiativa şi s-a distanţat la 27-7, pentru ca acelaşi Pocovnicu să mai reducă din ecart, în minutul 32, dintr-o lovitură de pedeapsă.

„Câinii” au continuat să preseze, au mai reuşit un eseu (transformat), însă scorul la pauză a fost 37-17. Cu două minute înainte de intrarea la cabine, un mol de margine s-a transformat în eseu pentru Constanţa, al cărui autor a fost Ciocoiu, iar Pocovnicu a trimis balonul printre beţe.

Repriza secundă a fost una de coşmar pentru Tomitani. Dinamo a controlat jocul în totalitate şi a marcat când şi cum a vrut, iar ca „tacâmul” să fie complet, căpitanul Tomitanilor, Cooper Vuna, a primit cartonaş roşu pentru un antijoc.

CS Dinamo se califică astfel în semifinalele Superligii şi va evolua, în week-end-ul următor, la Baia Mare, în compania campioanei CSM Ştiinţa, formaţie care, alături de CSA Steaua Bucureşti, are deja asigurat accesul în „careul de aşi” în urma rezultatelor din sezonul regulat.

Foto: Facebook / CS Dinamo Bucureşti

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8455 secunde