Tomis a transferat-o pe Katarina Barun

412
// Formația feminină Volei 2004 Tomis Constanța a achiziționat-o de la CSU Metal Galați pe Katarina Barun (25 ani, 1,94 m), componentă a echipei naționale a Croației. Contractul este pe un an. Președintele constănțean Cristian Zgabercea a mai anunțat că echipa s-a despărțit de Radostina Chițigoi, care a plecat la Dinamo, și că antrenorul Alexandar Boskovic va avea un secund de la Centrul Olimpic al Chinei.
// Sportivii constănțeni de la CS Farul participanți la Campionatul European de navomodelism machete (seniori), de la Timișoara, au cucerit 15 medalii: trei de aur (Corneliu Costiniuc - 2, Romeo Andrei), cinci de argint (Andrei - 3, Costinel Bâlcă, Ion Marinescu) și șapte de bronz (Ștefania Marinescu - 3, Andrei, Florian Neagu, Daniel Enescu, Geza Florian). Antrenorul de la CS Farul este Vasile Petrică.
// Perechea Monica Niculescu (România) / Alla Kudryavtseva (Rusia) a fost eliminată ieri în turul doi (optimi) la Wimbledon de cuplul cap de serie numărul doi, Anabel Medina Garriques și Virginia Ruano Pascual (Spania), după 7-5, 6-3.
r Fostul internațional Gică Popescu a negat, ieri, că ar fi colaborat cu Securitatea înainte de 1989, așa cum au scris mai multe ziare. "Am conștiința împăcată.
N-am semnat nicio notă informativă sau un acord de colaborare, ci doar unul în care se menționează că voi apăra interesul țării", a spus Popescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4274 secunde