Tomis a bătut la zece goluri pe terenul Rulmentului

777
Tomis a bătut la zece goluri pe terenul Rulmentului - 2134513f7c3c74cd7f5dcd05e9cf2260.jpg
CS Tomis Constanța a început cu dreptul Liga Națională de handbal feminin, câștigând, sâmbătă, partida din deplasare cu Rulmentul Brașov, la diferență de zece goluri, 29-19 (10-8).
Partida a debutat sub semnul echilibrului, scorul fiind 2-2 în minutul 5, după care constănțencele s-au arătat mai decise, intrând la cabine cu un avans de două goluri. Repriza a doua le-a aparținut în totalitate oaspetelor, care au încheiat meciul la mare distanță față de adversare.
Cele mai bune marcatoare ale Tomisului au fost Andreea Tâlvâc și Diana Pătru, cu câte șapte goluri, în vreme ce de la Rulmentul cele mai multe reușite, șase, i-au aparținut Mirelei Toma.
"Am dorit foarte mult să câștigăm și ne bucurăm că am făcut-o într-o manieră așa de categorică", a declarat constănțeanca Mihaela Smedescu. "Diferența de scor e incredibilă. Mă așteptam la altceva, având în vedere evoluția noastră din meciurile de pregătire, cel puțin ca atitudine și mobilitate în teren. Paradoxal, la noi, jucătoarele cu experiență nu au existat", a spus și antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă.
În etapa a doua a campionatului, Tomis joacă pe teren propriu, la Medgidia, cu CSM București, duminică, 12 septembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8572 secunde