Toate turneele de tenis de masă din România, amânate!

196
Toate turneele de tenis de masă din România, amânate! - tenismasa-1585251874.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă a trecut mult timp de când activitatea sportivă este întreruptă în România, din cauza pandemiei de coronavirus, Federația Română de Tenis de Masă a făcut, miercuri, anunțul oficial, prin care a transmis tuturor cluburilor că toate competițiile de tenis de masă de pe teritoriul României au fost amânate.



"Ca urmare a stării de urgență instituite prin Decretul nr. 195 din 16 martie 2020 și a Ordonanțelor Militare nr. 1/17.03 2020 și nr. 2/21 martie 2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, Federația Română de Tenis de Masă anunță suspendarea temporară a tuturor competițiilor din calendarul intern, dar și a pregătirii sportivilor în mod centralizat, până la o dată ulterioară, care va fi comunicată în timp util.


În aceste momente, cel mai important este ca sportivii și antrenorii, precum și cei implicați în activitatea sportivă de performanță din loturile naționale și cluburile afiliate FRTM să fie în siguranță din punct de vedere al sănătății", a transmis conducerea Federației Române de Tenis de Masă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5172 secunde