Președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan:

"Țintim titlul național! La București, mergem după cinci puncte"

976
2

Articole de la același autor

După o pauză îndelungată, de circa patru luni, se reiau întrecerile Campionatului Național de rugby juniori U17. Iarna a trecut și odată cu ea și perioada de pregătire, suntem la mijlocul primăverii, iar practicanții sportului cu balonul oval abia așteaptă se reintre în arenă.

Sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 13.00, pe stadionul Parcul Copilului din București, echipa CS Cleopatra Mamaia înfruntă formația Liceului "Aurel Vlaicu", într-o partidă contând pentru returul CN de juniori U17. Formația constănțeană, care ocupă locul secund în clasament, pornește cu prima șansă, iar obiectivul nu poate fi decât unul singur: victoria cu tot cu bonus ofensiv.

"Suntem, indiscutabil, favoriți, dar trebuie să fim atenți și să nu subestimăm adversarul. Este primul meci după o pauză de patru luni și ne așteptăm ca replica bucureștenilor să fie una viguroasă, mai ales că, în perioada inter-competițională, s-au întărit cu jucători de la Dinamo. «Vlaicu» este o echipă în progres, o respectăm, dar mergem la București după cinci puncte. Tot lotul este valid, iar în acest meci îi vom folosi și pe jucătorii transferați în iarnă", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan.

Trupa de pe litoral va folosi acest duel ca pe o ultimă repetiție înaintea marelui derby al campionatului, cel cu CSS Bârlad, programat o săptămână mai târziu, sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 15.00, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan".

"Cu două victorii, ambele cu punct bonus, trecem pe locul întâi în clasament. Obiectivul nostru este calificarea la turneul final și disputarea finalei mari la Constanța", a precizat președintele Chirondojan.

v v v

Duminică, 15 aprilie, tot la București, dar pe stadionul Metrorex-Ciurel, se vor desfășura partidele turneului cu numărul 4 al Campionatului Național de rugby în X, juniori U16.

Lidera ierarhiei, CS Cleopatra (69 p), are un avans de șase puncte față de principala contracandidată la titlu, Liceul "Aurel Vlaicu" (CNAV; 63 p), și va disputa patru meciuri, după următorul program: ora 12.30, cu CNAV; ora 13.00, cu LPS Constanța; ora 14.00, cu CSM București; ora 15.30, cu CSS 2 Baia Mare.

"Mai sunt două turnee de disputat, iar obiectivul propus pentru acest campionat este câștigarea titlului național. Sunt convins că putem realiza această performanță", a mai spus președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.

Colectivul tehnic care se ocupă de pregătirea echipelor Cleopatrei este alcătuit din antrenorii Victor Bezușcu (antrenor coordonator), Onal Agiacai (responsabil cu grămada), Marius Codea (responsabil cu linia de trei-sferturi) și Virgil Năstase (antrenor rugby în X, U16). 

Comentează știrea

david
12 aprilie 2018
sah

Fiți atent când sponsorizați șahul. Constanța e plină de șahiști hoți.

Dobrogean
12 aprilie 2018
Rugby

Da.....in acest an baietii trebuie sa iasa pe primul loc,sunt impreuna de 3 ani,au acumulat experienta,este momentul sa devina campioni.Au conditii bune de cazare si mancare,teren bun de antrenament, cu apa calda(in comparatie cu ce conditii au unii adversari)....Hai Cleopatra...Vrem victorii pina la final,este in puterea voastra.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9651 secunde