Tinerii baschetbaliști de la BC Athletic, rezultate excelente și la învățătură

116
Tinerii baschetbaliști de la BC Athletic, rezultate excelente și la învățătură - tinerii-1592742431.jpg

Articole de la același autor

Juniorii de la BC Athletic Constanța au demonstrat că nu sunt foarte buni doar la jocul de baschet, ci și la școală. Câțiva dintre aceștia au ieșit șefi de promoție la unitățile de învățământ de care aparțin, după închieierea anului școlar.

"«Gladiatorilor din Tomis» le place să se afirme și în afara terenului de baschet, cu precădere la școală, acolo unde profesorii și părinții se implică în dezvoltarea lor.

Așa cum pe partea educațională aportul părinților în organizarea timpului și în motivarea copiilor este factorul cel mai important în dezvoltarea personalității, în sport, ei vin în sprijinul antrenorilor susținându-și copiii și încurajându-i să facă ce le place.

Pentru că noi credem în astfel de exemple și în asemenea copii, jucătorul elev exemplar, nu ne rămâne decât să-i felicităm pentru rezultatele la care ajung.

Felicitări juniorului nostru U15 Mihai Alexandru Avram, care a încheiat gimnaziul ca șef de promoție, felicitări părinților, profesorilor și unităților de învățământ în drumul spre performanță!", a transmis conducerea clubului de la malul mării. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6934 secunde