€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Times New Roman pentru Charlie Hebdo: era Brigitte Macron, nu Simona Halep

Ştire online publicată Joi, 14 Iunie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
După ce revista de satiră Charlie Hebdo a publicat într-o ediție recentă o caricatură cu Simona Halep, cu textul „O româncă câștigă Roland Garros. Halep: Fiare vechi, Fiare vechi!“, site-ul de umor TimesNewRoman.ro a publicat drept replică un articol ironizator la adresa Primei Doamne a Franței, Brigitte Macron (65 de ani).

 „Agresivii jurnaliști de la Charlie Hebdo nu se dezmint nici de această dată. În ultimul număr al revistei, aceștia au publicat o caricatură care o înfățișează pe soția președintelui Franței, Brigitte Macron după ce a furat trofeul Roland Garros de la Simona Halep și strigând «fiare vechi luăm».

 «După cum se vede foarte bine din fotografie, au transformat-o pe eleganta doamnă Brigitte într-o baborniță scofâlcită și bețivă și, mai mult, au făcut-o româncă și mai mult ca sigur s-au referit la o româncă din Moldova centrală, că acolo se practică sexul cu babe», a explicat un reputat analist de caricaturi și comicării stabilit de 20 de ani la Bruxelles“, se arată în articol.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8257 secunde