Liga Naţională de baschet feminin

Tierra Henderson, de neoprit în meciul cu CSM Târgovişte

111
Tierra Henderson, de neoprit în meciul cu CSM Târgovişte - tierra2-1615212001.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep s-a impus, cu scorul de 76-68, în faţa celor de la CS Municipal Târgovişte, într-o partidă contând pentru etapa a 16-a a Ligii Naţionale, desfăşurată la Sala Sporturilor din Constanţa.

Primele trei sferturi au fost controlate de constănţence (25-24, 20-12, 21-10), răbufnirea de orgoliu din sfertul patru (20-10 pentru Târgovişte) nepunând sub semnul întrebării victoria gazdelor.

Cea mai bună jucătoare de pe teren a fost americanca Tierra Henderson, care şi-a trecut în palmares 23 puncte, nouă recuperări şi opt assist-uri!

„O surpriză și nu prea! Încrederea în propriile forțe și curajul de a ne depăși limitele ne-au fost răsplătite cu un succes categoric. Şi asta în condiţiile în care suntem încă departe de nivelul pe care ni-l dorim și în plin proces de formare a echipei, însă în grafic cu obiectivele stabilite pentru ultima parte a acestui sezon.

Ne-am maturizat și a venit momentul să atacăm marea performanță în baschetul feminin din România. Cele patru victorii din returul campionatului, dar mai ales maniera în care acestea au fost obținute nu sunt deloc întâmplătoare și ne alimentează convingerea că ne aflăm în fața unui sezon cu totul special”, a declarat preşedintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5436 secunde