Tibor Selymeș a fost numit antrenor la Săgeata Năvodari / Galerie foto

333

Articole de la același autor

Ieri seară, s-a desfășurat conferința de presă a nou-promovatei în Liga I de fotbal, Săgeata Năvodari, în care a fost prezentat noul staff al echipei.

Tehnicianul care va conduce Săgeata Navodari în eșalonul de elită al fotbalului românesc este fostul international, Tibor Selymeș, ajutat de secunzii Gabi Manu, Gică Butoiu și antrenorul portarilor, Florin Tene.

La conferința de presă a participat și Anamaria Prodan, care a explicat că deocamdată nu vrea să preia postul de președinte al echipei, dar având o experiență bogată în impresariatul fotbalistic, va ajuta prin aducerea a 12 jucători pe care îi va anunța în zilele următoare.

Primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei a anunțat că bugetul va fi de aproximativ două milioane de euro iar în turul campionatului, formația va evolua la Constanța pe stadionul "Farul", până când arena "Flacăra" din Năvodari va corespunde rigorilor Ligii I.

La sfârșitul săptămânii, Săgeata va pleca într-un prim cantonament la Brașov, după care, pe 1 iulie, lotul dobrogenilor va efectua un stagiu centralizat de pregătire, în Austria, unde vor fi susținute și cinci partide de verificare.

Andrei ALDEA 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1439 secunde