Tenisul de masă constănțean, pe podiumul Cupei României

341
Tenisul de masă constănțean,  pe podiumul Cupei României - tenisuldemasa-1479145643.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul trecut, la Bistrița, a avut loc Cupa României la tenis de masă, destinată juniorilor ll. Aproximativ 140 de băieți și fete legitimate la 31 de cluburi sportive au oferit un spectacol foarte frumos, la capătul cărora doar doi au ridicat trofeul.

Cele mai bune rezultate ale delegației constănțene au fost obținute în întrecerea fetelor, acolo unde Camelia Mitrofan (CS Farul) și Andreea Dudescu (LPS "Nicolae Rotaru") au atins faza semifinalelor, fiind învinse de două sportive de la CSM Bistrița care s-au luptat în ultimul act, Tania Plănia și Krisztina Varga, câștig de cauză având prima. Eșecul din semifinale le-a adus celor două sportive pregătite la Constanța de antrenorii Viorel Filimon, Elena Sebe și Stelian Hașoti câte o medalie de bronz.

v v v

A fost imposibil pentru doi din cei mai talentați tineri jucători de la CS Farul, Victor Durea și Emir Culpedin, de a reedita performanța fetelor. Mai mic cu 2-3 ani decât colegii săi, Victor Durea a pierdut barajul de accedere pe tabloul principal după ce a fost învins de Alexandru Roșu, scor 2-3, iar Emir Culpedin a fost eliminat în șaisprezecimi de Mihai Roșca, scor 0-3. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6414 secunde