Mai multe ştiri online:

Tenisul de masă constănțean, activ pe toate fronturile

Ştire online publicată Luni, 17 Decembrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Jucătorii de tenis de masă constănțeni au avut un sfârșit de săptămână bogat în evenimente.

Cristian Pletea, de la LPS „Nicolae Rotaru”, a făcut parte din echipa națională de seniori a României, care a pierdut, vineri, pe teren propriu, confruntarea cu Belgia, scor 1-3, în preliminariile Campionatului European din Franța 2019. Jucătorul în vârstă de 18 ani a cedat în ambele partide, cu Florent Lambiet (1-3) și Cedrick Nuytinck (0-3). Tricolorii au terminat pe locul al treilea, astfel că vor fi nevoiți să parcurgă o nouă grupă de calificare pentru a ajunge la Europene. Primele două clasate ale grupei se vor califica la turneul final.

Sâmbătă, Cristian Pletea a evoluat în cadrul Cupei României la tineret. Constănțeanul a câștigat medalia de bronz, fiind învins în semifinală de Alexandru Manole, scor 2-4. În proba feminină, farista Elena Zaharia (14 ani) a trecut de Andreea Dragoman, scor 4-1, și a pus mâna pe trofeu. Pe podium au mai urcat alte două sportive de la CS Farul, Camelia Mitrofan și Alina Zaharia, iar în faza sferturilor de finală s-au mai oprit faristele Claudia Caragea și Denisa Urîtu.

Sora mai mare a Elenei Zaharia, Alina, este cea care pierdea, vineri, finala turneului Top 12, disputată la Izvorani, în fața sportivei Andreea Dragoman, scor 1-4.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8051 secunde