Tenismenii constănțeni, pe podiumul Campionatelor Naționale de iarnă

332
Tenismenii constănțeni,  pe podiumul Campionatelor Naționale de iarnă - tenismanii-1547653839.jpg

Articole de la același autor

Centrul Național de Tenis din București a găzduit, zilele trecute, o nouă ediție a Campionatelor Naționale individuale de iarnă, pentru sportivi până-n 16 ani.

Proba masculină a fost câștigată de către Dragoș Cazacu, de la Asociația Tenis Club Bright Constanța, după ce a trecut în ultimul act de Andrei Voican, de la CS Târgoviște, scor 3-6, 6-2, 6-3. Până în ultimul act, tânărul sportiv nu a cedat nici măcar un set. Principalul favorit pentru câștigarea competiției, Victor Palcău, legitimat la CS Știința Constanța, a fost eliminat în turul doi, de către Luca Constantin, de la CS Tenis Prim București, scor 2-6, 1-6. Cei doi jucători din Constanța au făcut echipă în proba de dublu, însă au părăsit competiția încă din primul tur.

Turneul feminin a fost câștigat de Alexandra Iordache, legitimată la CSM București, cea care a învins-o în finală pe Alexandra Patric, de la CSA Steaua București, scor 6-1, 3-6, 6-4. Andra Stanciu (CS Mamaia Idu) și Ariana Corbeanu (LPS Constanța) au fost eliminate în primul tur al competiției. Andra Stanciu a cucerit medalia de bronz, alături de Annemarie Cristmann (CS Sportul Studențesc), în proba feminină de dublu, cele două trecând în finala mică de cuplul Alexia Trașcă (AS Tenis Club București)/Maria Ciubotaru (CSM Focșani), scor 3-6, 6-4, 10-2.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5811 secunde