Tenismenii constănţeni, aproape de podium la Selecţia Naţională

220
Tenismenii constănţeni, aproape de podium la Selecţia Naţională - tenismenii-1605553376.jpg

Articole de la același autor

Tânărul tenismen constănţean Said Murtaza, de la CS Mamaia Idu, a ocupat locul 5 în clasamentul final al secţiunii masculine a Selecției Naționale, categoria de vârstă 11 ani, organizată de Federația Română de Tenis, zilele trecute, la Centrul Național de Tenis din București.

Ediția din acest an a Selecţiei Naţionale i-a reunit la start pe cei mai buni juniori ai țării noastre la această categorie, oferind multe meciuri spectaculoase și echilibrate.

Cu o singură victorie - 3-6, 7-6 (3), 10-7 cu Vlad Sandu (ACS Tennis Team Bucureşti) - şi două înfrângeri - 2-6, 3-6 cu Eneas Burde (CS Marc Tenis Cluj Napoca) şi 3-6, 6-7 (8) cu Dragoş Mone (CSM Reşiţa) - la activ, constănţeanul a încheiat Grupa B pe locul 4 şi a continuat competiţia în turneul pentru locurile 5-8, unde a câştigat ambele partide disputate: 6-1, 6-1 cu Emilian Negoiţă (Asociaţia Altius Tenis Club Bucureşti) şi 7-6 (8), 1-0 abandon în revanşa cu Dragoş Mone.

În marea finală masculină, Eric Niță, de la S&F Tennis System Club Ploiești, s-a impus în minimum de seturi, scor 6-4, 6-1, în fața lui Laurențiu Badea, de la CS Major București, iar în finala mică, Vlad Sandu a dispus cu 6-3, 6-1 de Eneas Burde.

La feminin, Constanţa nu a avut nicio reprezentantă în Top 8. Elena Chibzui, de la CS Mamaia Idu, a jucat în turneul de consolare, dar, după ce a avut liber în sferturi, a pierdut semifinala, scor 1-6, 2-6, în faţa Anastasiei Preda, de la CS Văideanu Braşov.

În finala mare, Maia Ilinca Burcescu, de la CS Dinamo București, s-a impus în două seturi, 6-1, 6-1, în fața Giuliei Safina Popa, de la CSM Oradea, iar în finala pentru locul 3, Ana Ioana Varsa, de la ACS MS Team București, a trecut cu 6-4, 6-3 de Sara Victoria Bălan, de la ACS Tennis Team București. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5717 secunde