Tenismenă din România, bătută de tată pe teren! Ce spune jucătoarea Andrada Surdeanu despre incidentul din Israel

561
2
Tenismenă din România, bătută de tată pe teren! Ce spune jucătoarea Andrada Surdeanu despre incidentul din Israel - tenisandradasurdeanusursafaceboo-1417511348.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu câteva zile, în Israel, constănțeanca Andrada Surdeanu a participat la un turneu feminin de tenis ITF dedicat junioarelor. La finalul unui meci pe care l-a pierdut, Andrada a fost agresată de tatăl său, care îi este și antrenor. Acum, sportiva se află acasă, însă tatăl său a rămas în arest, în Israel. Andrada Surdeanu a postat două mesaje pe pagina sa de facebook prin care dezminte faptul că a avut fractură de piramidă nazală. 
"BESTIE? Oameni buni vreau să vă spun că tatăl meu nu este o bestie! Și dacă ar fi o bestie, v-ați dori să aveți toți un "tată bestie" ca al meu! Dar și așa, tata nu este o bestie, este un om extraordinar, un antrenor exemplar și un om sufletist! Tot ce este scris în acest articol este o MIZERIE! Nu am avut fața plină de sânge, nu am avut nicio fractură nazală și nu, nu a venit niciun medic la fața locului! Recunosc că m-a lovit o dată. Și ce? M-a lovit pentru că meritam. Vă spun eu: niciun părinte nu și-ar dori să nu primească respect după atâtea sacrificii și eforturi pentru copilul său. Asta am facut eu, m-am comportat iresponsabil și tatăl meu a avut un moment de rătăcire pe care orice părinte sunt sigură că l-a avut. M-am speriat, recunosc, dar știu că regretă ce a făcut și mă iubește la fel de mult cât îl iubesc eu! Tot ce îmi doresc acum este să vină acasă, pentru că aici îi este locul, lângă familia lui! (…)Îl iubesc pe tata și repet, îmi doresc cu toată inima să vină acasă, să putem continua această călătorie a tenisului împreună cu suportul întregii familii!"
Andrada spune că îl vrea pe tatăl său înapoi și că îl iubește.
"Vă rog sa citiți și asta!! Și vă rog să înțelegeți sau cel puțin să încercați ..că îmi este extraordinar de greu să mă trezesc dimineața și să știu că tatăl meu nu este acasă ...vă rog frumos să mă credeți că tot ce a fost, a fost doar o greșeală! Nu zice nimeni că nu a greșit, dar asta nu înseamnă că trebuie tratat în modul în care este tratat acum. Îl vreau pe tata înapoi pentru că îl iubesc!"


Comentează știrea

Adrian Razvan
2 decembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. (Afacere proprie) Cerinte: - cunostinte minime PC. - necesar calculator. - conexiune internet. - varsta minima 18 ani. - rabdare - seriozitate Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire unde veti afla toate detalile si apoi care doriti o sa incepeti sa lucrati. Program part-time/full-time , acasa. Se va lucra pe 2 planuri, iar in al doilea plan, cu 2-3 ore pe zi se poate ajunge usor la 300$ lunar! Pentru detalii trimite "Info" la e-mail: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

eva
3 decembrie 2014
munca la domiciliu

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Stire din Sport : Lumea tenisului, în doliu
Pagina a fost generata in 2.722 secunde