Tenismanul Ștefan Paloși, învingător în proba de dublu, la Mediaș

192
Tenismanul Ștefan Paloși, învingător în proba de dublu, la Mediaș - tenismanul-1493639123.jpg

Articole de la același autor

Jucătorul de tenis constănțean Ștefan Paloși (17 ani, 179 ITF) a reușit să-și adauge în palmares un nou titlu la dublu, după ce s-a impus, sâmbătă, în finala turneului de la Mediaș, competiție din circuit ITF Juniors U18, Grade 2. Sportivul legitimat la Tenis Club Idu Mamaia a făcut pereche cu britanul Max Stewart, iar în ultimul act s-a impus în fața cuplului brazilian Christian Oliveira/Gilbert Soares Klier Junior, scor 2-6, 6-2, 10-6.

Ștefan Paloși s-a revanșat astfel în fața lui Gilbert Soares Klier Junior, cel care îl eliminase în primul tur al probei de simplu, după trei seturi electrizante, scor 5-7, 6-4, 6-7 (5). Un alt constănțean aflat pe tablou, Adrian Boitan, s-a oprit în sferturile de finală, fiind depășit de principalul favorit, Vlad Dancu, scor 3-6, 7-5, 4-6.

La feminin, orașul de pe litoral a fost reprezentat de trei sportive. Carmen Roxana Manu (LPS-CSS Constanța) a fost eliminată în manșa inaugurală de brazilianca Nathalia Wolf Gasparin, scor 4-6, 0-6. Ramona Chivu și Selma Cadâr (ambele TC Idu Mamaia) s-au oprit și ele în turul secund.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3696 secunde