Tenis, WTA Rabat: Irina Bara, eliminată de Polona Hercog în primul tur

105
Tenis, WTA Rabat: Irina Bara, eliminată de Polona Hercog în primul tur - irinabara-1556631981.jpg

Articole recomandate

Ajunsă pe tabloul principal în calitate de lucky loser, Irina Bara (178 WTA) a fost învinsă de slovena Polona Hercog, scor 7-6(1), 6-4, în prima rundă a turneului de la Rabat.


Irina Bara a condus cu 4-2 în primul set, fiind prima care și-a câștigat serviciul după o serie de cinci break-uri consecutive. Slovena a revenit însă și a preluat conducerea pe tabelă, scor 5-4. În finalul setului, jucătoarea noastră s-a impus pe serviciul adversarei și a servit pentru câștigarea primului act, însă Hercog a reușit break-ul la ultima strigare. Totul s-a decis la tiebreak, care a fost dominat autoritar de sportiva din Slovenia (7-1).


Bara a început bine și setul secund, a condus cu 3-1 și 4-3, dar Polona Hercog a reușit trei game-uri consecutive și a pus capăt partidei după o oră și 44 de minute de joc.


În runda următoare, Hercog o va întâlni pe suedeza Rebecca Peterson (62 WTA), care a trecut de elvețianca Viktorija Golubic (80 WTA), scor 7-6(4), 6-3.


Bara ratase calificarea pe tabloul principal al turneului de la Rabat, după ce a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-1, 6-2, de belgianca Ysaline Bonaventure, locul 122 WTA și cap de serie numărul 4, după o oră de joc.


La competiția de la Rabat evoluează și Ana Bogdan (132 WTA), calificată în optimi după ce a trecut de franțuzoaica Alize Cornet (54 WTA), scor 6-3, 6-3. Românca o va înfrunta în turul următor pe învingătoarea dintre britanica Johanna Konta (47 WTA), a șaptea favorită, și chinezoaica Yafan Wang (56 WTA).




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7663 secunde