Tenis / Turneul de la Roma, fără principalul favorit: Rafael Nadal a fost eliminat în sferturile de finală

98
Tenis / Turneul de la Roma, fără principalul favorit: Rafael Nadal a fost eliminat în sferturile de finală - rafa-1600589271.jpg

Articole recomandate

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul doi mondial, a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Roma, fîind învins în două seturi, 6-2, 7-5, de argentinianul Diego Schwartzman, într-o partidă disputată sâmbătă la Foro Italico.


Nadal, care a renunţat la turneele din Satele Unite (Cincinnati şi US Open) pentru a se concentra asupra sezonului pe zgură, a revenit în competiţie la Roma, după o pauză forţată de peste şase luni, generată de pandemia de coronavirus, transmite Agerpres.


El era considerat marele favorit la victoria finală în capitala Italiei, unde a cucerit de nouă ori trofeul, ultima oară anul trecut.


Campionul iberic s-a înclinat însă în faţa unui jucător pe care l-a învins în toate cele nouă confruntări anterioare şi care nu are obiceiul să strălucească la marile turnee, dar care a reuşit de această dată să-i dea un răspuns pe măsură lui Nadal.


Schwartzman, cap de serie numărul 8 la Roma, se va lupta pentru un loc în finală cu canadianul Denis Shapovalov, care a trecut la rândul său în trei seturi, 6-2, 3-6, 6-2, de bulgarul Grigor Dimitrov.


În cealaltă semifinală se vor înfrunta sârbul Novak Djokovic, numărul 1 mondial, şi norvegianul Casper Ruud.


Rezultate - sferturi de finală:
Novak Djokovic (Serbia/N.1) - Dominik Koepfer (Germania) 6-3, 4-6, 6-3
Casper Ruud (Norvegia) - Matteo Berrettini (Italia/N.4) 4-6, 6-3, 7-6 (7/5)
Denis Shapovalov (Canada/N.12) - Grigor Dimitrov (Bulgaria/N.15) 6-2, 3-6, 6-2
Diego Schwartzman (Argentina/N.8) - Rafael Nadal (Spania/N.2) 6-2, 7-5




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4775 secunde