Tenis / TAS a majorat de la 2 la 10 luni suspendarea jucătoarei italiene Sara Errani

151
Tenis / TAS a majorat de la 2 la 10 luni suspendarea jucătoarei italiene Sara Errani - saraerrani950x551-1528722454.jpg

Articole recomandate

Tribunalul de arbitraj sportiv (TAS) a majorat suspendarea jucătoarei italiene Sara Errani, finalista de la Roland Garros în 2012, de la două la zece luni, din cauza violării codului antidoping, relatează AFP.


În august 2017, o instanță independentă a Federației internaționale de tenis (ITF) a suspendat-o pe Errani pentru două luni, din cauza unui control pozitiv inopinat la substanța letrozol, din familia de hormoni și modulatori metabolitici, pe 16 februarie 2017.


Errani, 30 ani, a justificat prezența substanței prin faptul că a intrat accidental în contact cu medicamentul pe care mama ei îl lua din motive de sănătate. Câștigătoare a 5 Grand Slam-uri la dublu, italianca a făcut apel la TAS pentru anularea suspendării, dar forul de la Lausanne a majorat suspendarea la 10 luni cu efect imediat și a anulat rezultatele ei din perioada 16 februarie - 17 iunie 2017.


Agenția italiană antidoping a făcut, de asemenea, recurs la decizia ITF și a cerut la TAS o suspendare mai drastică.


Errani, nr. 74 WTA, mai are de efectuat 8 luni de suspendare, după cele 2 efectuate deja. Ea a jucat la Roland Garros, unde a fost eliminată în primul tur de franțuzoaica Alize Cornet, transmite Agerpres.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4211 secunde