Tenis / Simona, refuzată de organizatori la turneul de la Strasbourg

303
Tenis / Simona, refuzată de organizatori la turneul de la Strasbourg - simona-1526738942.jpg

Articole recomandate

Simona și-a asigurat ieri locul 1 WTA și după turneul de la Foro Italico și va fi cap de serie numărul 1 la Roland Garros. Înaintea Grand Slam-ului din Franța, sportiva noastră ar mai fi vrut să participe la o întrecere, săptămâna viitoare, probabil din dorința de a mări distanța față de locul 2 WTA, Caroline Wozniacki, scrie digisport.ro. Până atunci, Halep o va întâlni pe rusoaica Maria Sharapova, sâmbătă, nu înainte de ora 18:00.


Simona Halep a cerut un wild card la turnuel WTA de la Strasbourg, dar organizatorii au refuzat-o pe sportiva din Constanța. Motivul: liderul mondial ar fi trimis solicitarea prea târziu. În aceeași situație se află și altă sportivă, Sloante Stephens (SUA), locul 10 WTA.

"Trebuie să anunțăm că două jucătoare din Top 10 și-au exprimat dorința de a juca la turneul nostru în 2018! Simona Halep (1 WTA) și Sloane Stephens (10 WTA) au solicitat wild card-uri. Dar, din păcate, acestea nu au putut fi acordate, fiindcă cererile au venit prea târziu. Ne vedem în 2019, Simona și Sloane", au scris pe Twitter organizatorii turneului de la Strasbourg.


Ultima oară când Simona a participat la întrecerea de la Strasbourg a fost în 2011, când a fost eliminată din primul tur de Jelena Dokic, scor 2-6, 1-6. Dintr-o eroare, sportiva noastră nu va merge nici în acest an la această competiție, astfel că Roland Garros (28 mai - 10 iunie) este următorul turneu la care va participa după cel de la Roma.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4332 secunde