Tenis / Simona Halep s-a calificat în turul II al turneului de la Miami

200
Tenis / Simona Halep s-a calificat în turul II al turneului de la Miami - halepdupa1-1332324387.jpg
Dintre cele trei jucătoare din România intrate, marți, în competiția de la Miami doar Simona Halep a reușit calificarea în turul următor.

Constănțeanca a trecut de iberica Carla Suarez Navarro (locul 66 WTA),6-7 (5), 6-3, 6-3. Aceasta a fost prima victorie a jucătoarei legitimate la CS Mamaia IDU / "LPS Nicolae Rotaru" în fața lui Carlei Suarez, pe care nu reușise să o depășească în niciuna din cele două confruntări anterioare.

În ceea ce le privește pe celelalte două reprezentante ale României, Irina Begu a ratat calificarea în turul doi după ce a fost învinsă în trei seturi de Chanelle Scheepers din Africa de Sud, cu 3-6, 6-3, 6-0.

Tot în primul tur s-a oprit și Sorana Cîrstea, care a fost eliminată de britanica Heather Watson, beneficiara unui wild card, cu 6-3, 3-6, 7-6 (4). Pe tabloul principal de la Miami mai este prezentă și Monica Niculescu, desemnată de organizatori cap de serie numărul 28.

Monica Niculescu a avut primul tur liber și o va întâlni în manșa secundă pe învingătoarea dintre canadianca Aleksandra Wozniak (locul 65 WTA) și Eleni Daniilidou din Grecia (locul 67 WTA).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4627 secunde