Tenis / Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati

101
Tenis / Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati - simona-1471494777.jpg

Articole recomandate

Simona Halep, locul 4 WTA și cap de serie numărul 3, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati, după ce învins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-1, pe germana Annika Beck, locul 44 WTA, jucătoare venită din calificări.


Probabil nemulțumită de faptul că ploaia a făcut-o să aștepte aprope două ore pentu a intra pe teren, Halep a început partida cu Beck hotărâtă să nu stea prea mult pe arena centrală de la Cincinnati. Fără răbdare în prima parte a meciului, românca a comis câteva greșeli și i-a permis adversarei să facă un break, la 1-1, scrie News.ro.

Halep și-a corectat imediat atitudinea și și-a ridicat nivelul de concentrare, câștigând cinci din următoarele șase ghemuri și punând capăt setului cu 6-3, după 32 de minute.

Setul al doilea a început cu un nou break reușit de Halep și a continuat sub dominația serviciului bun al româncei, al jocului ei agresiv și al loviturilor sale pe marginile terenului. Doar un ghem a cedat Halep, la 2-0, pe serviciul lui Beck, astfel că jucătoarea din Constanța a obținut calificarea în optimi, după 6-1 și după 55 de minute de joc.

În faza următoare, Halep va evolua cu învingătoarea din partida Daria Gavrilova (Australia), locul 47 WTA - Elina Svitolina (Ucraina), locul 19 WTA și cap de serie numărul 17, transmite Realitatea.net.

Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 29.320 de dolari și cu 105 puncte WTA .


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1771 secunde