Tenis / Simona Halep joacă azi la dublu, la turneul de la Roma

131
Tenis / Simona Halep joacă azi la dublu, la turneul de la Roma - halep-1600161282.jpg

Articole recomandate

Românca Simona Halep va juca, marți, alături de Monica Niculescu, în proba de dublu a turneului de la Roma, de categorie Premier 5.


Este al doilea turneu pentru Halep, de la debutul pandemiei, românca adjudecând-și, luna trecută, trofeul WTA la turneul de la Praga.


La turneul de la Roma, perechea Simona Halep/Monica Niculescu va evolua în primul tur contra cuplului ucrainean Elina Svitolina/Daiana Iastremska.


Meciul este al doilea de pe terenul 6 și este programat să înceapă în jurul orei 13.30, potrivit News.ro.


Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, este acceptată direct în turul al doilea, la turneul de simplu de la Roma, fază în care va evolua cu italianca Jasmine Paolini, locul 97 WTA, beneficiară a unui wild card.


ot marți, Irina Begu, locul 77 WTA, venită din calificări, va evolua în prima manşă a turneului de la Roma, cu italianca Elisabetta Cocciaretto, locul 128 WTA, beneficiară a unui wild card.


Partida dintre Begu şi Cocciaretto este a doua de pe terenul central, după un meci de simplu masculin, care începe la ora 12.00.


Şi Raluca Olaru participă la dublu, la Roma, făcând pereche cu germana Anna-Lena Friedsam.


Ele vor da piept în prima manşă cu echipa americană Sofia Kenin/Bethanie Mattek-Sands, cap de serie numărul 8. în primul meci de pe terenul 2, de la ora 11.00.


După 7 luni în care nu s-au văzut din cauza pandemiei de coronavirus, Simona Halep, locul 2 mondial, s-a reunit la Roma cu antrenorul australian Darren Cahill.


″Încerc să-mi dau seama dacă este chiar el. Au fost 7 luni de când l-am văzut ultima oară pe D, în Australia. Este minunat că este alături de noi din nou”, a scris Halep pe Instagram, unde a postat o fotografie cu ea şi antrenorul australian.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7679 secunde