Tenis / Simona Halep: „Îmi doresc să mai joc câţiva ani la cel mai înalt nivel”

147
Tenis / Simona Halep: „Îmi doresc să mai joc câţiva ani la cel mai înalt nivel” - 87216263146549600147236115727042-1631091808.jpg

Articole de la același autor

Revenită de la New York, unde a participat la US Open, jucătoarea constănţeană de tenis Simona Halep a declarat că este bine din punct de vedere fizic şi că îşi doreşte să mai joace la cel mai înalt nivel câţiva ani.

„Este un an bun, cu evenimente plăcute, faptul că mi-am revenit, deşi nu prea credeam că o să mai joc anul acesta, este un semn bun. Faptul că pot să joc încă la un nivel foarte ridicat este un lucru pozitiv. Sunt fericită, sunt liniştită şi mă bucur de tenis. Tot ce vine de acum încolo este un bonus.

Nu vreau să mă temperez din punct de vedere profesional, îmi doresc să mai joc câţiva ani la cel mai înalt nivel.

Fizic sunt bine, nu mai am nicio accidentare. Voi avea câteva zile de pauză şi voi continua antrenamentele. Am zis că o voi lăsa mai moale în sensul că nu vreau să forţez acum după ce mi-am revenit, pentru că a fost o perioadă lungă în care nu am jucat şi corpul trebuie să se adapteze încet”, a declarat, pe aeroportul Henry Coandă din Otopeni, Simona Halep.

Foto: Facebook / Simona Halep / Ştirile TVR

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5527 secunde