Tenis: Simona Halep a abandonat în sferturi la Washington

248
Tenis: Simona Halep a abandonat în sferturi la Washington - 785767simonahalep-1501880392.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, principala favorită, a abandonat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, vineri, la scorul de 2-6, 6-3, 1-0 pentru rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numărul șapte, scrie Agerpres. 


Halep (25 ani, numărul doi mondial) a renunțat după o oră și opt minute din cauza căldurii sufocante.

Românca a început foarte bine meciul și a condus-o pe Makarova (29 ani, 58 WTA) cu 4-0 în primul set, rusoaica a încercat o revenire (4-2), dar Halep a încheiat setul cu 6-2.

În actul secund, Makarova a câștigat primul ghem, Halep a egalat și apoi a trecut în avantaj (2-1), dar jocul său s-a rupt din acel moment, a greșit tot mai mult și Makarova a luat patru ghemuri la rând (2-5), adjudecându-și setul cu 6-3.

Rusoaica a început cu dreptul și setul al treilea, câștigând primul ghem contra serviciului, iar Halep a renunțat apoi la luptă.

Halep, care va primi un cec de 6.200 de dolari și 60 de puncte WTA, are 3-2 în meciurile directe cu Makarova.

De remarcat că Simona Halep, principala favorită a turneului, a fost programată de organizatori de fiecare dată la orele prânzului, pe o căldură foarte mare, iar în cele din urmă efectele acesteia s-au făcut simțite.

Tot vineri, în sferturile probei de dublu, perechea româno-uzbekă Patricia Țig/Nighina Abduraimova a abandonat la scorul de 6-2, 1-0 pentru cuplul Eugenie Bouchard (Canada)/Sloane Stephens (SUA). Țig și Abduraimova vor primi un cec de 1.820 dolari și 60 de puncte WTA.

Cuplul Bouchard/Stephens va juca în semifinale cu principalele favorite, Monica Niculescu și Sania Mirza (India).

Monica Niculescu (N. 6) va juca mai întâi la simplu, cu germanca Julia Goerges (N. 4).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9922 secunde