Tenis: România-Slovenia în primul tur al Grupei I din zona Euro/Africană

86
1
Tenis: România-Slovenia în primul tur al Grupei I din zona Euro/Africană - cupadavistenis-1446633832.jpg

Articole de la același autor

În perioada 4-6 martie 2016, echipa de Cupa Davis a României va disputa, pe teren propriu, contra reprezentativei Sloveniei, meciul din primul tur din Grupa I a Zonei Euro-Africane.

Slovenii și-au asigurat calificarea după ce au învins, la finalul săptămânii trecute, la baraj, Lituania, cu scorul de 5-0.

Cel mai bine clasați jucători sloveni sunt Blaz Rola (128 ATP), Blaz Kavcic (155 ATP), Greg Zemlja (174 ATP) și Tom Kocevar-Desman (378 ATP), informează site-ul Federației Române de Tenis.

Cele două echipe, ale României și Sloveniei, nu s-au mai întâlnit niciodată în istoria Cupei Davis.

Comentează știrea

Loredana
4 noiembrie 2015
Muncă la domiciliu

Ofertă serioasă de lucru la domiciliu Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -răbdare -cunoștințe minime PC -seriozitate -perseverență -atenție la detalii Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail. Veți trece mai întâi prin instruire apoi dacă doriți, o să începeți să lucrați. Important! Lăsați mesaj cu textul " INFO" doar pe e-mail! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Când doriți mai multe informații, contactați unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de e-mail: [email protected] Oferim și solicităm seriozitate!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 31 Octombrie 2015
Stire din Sport : Simona Halep va încheia anul pe locul 2 WTA
Vineri, 30 Octombrie 2015
Stire din Sport : Simona Halep: "Eram terminată!"
Pagina a fost generata in 0.6587 secunde